Wortels en Co hout van mensen

 

Iedereen doet mee

 

Leer ons kennen

We zijn een feel-good organisatie die met beide benen op de grond en de handen in de grond staat. Letterlijk. We gebruiken de natuur en onze handen om mensen met elkaar te verbinden.

Vanuit onze tuin in Middenbeemster zaaien en oogsten we méér dan alleen groen. De houten bakken met de kruiden en planten zijn een concreet resultaat, en de samenleving plukt daar bovendien ook nog andere vruchten ervan.

Een inclusieve samenleving

Iedereen mag meedoen, vinden wij bij Wortels & Co. Ook als je niet in een hokje past. We vinden hokjes maar onzin. Die creëren afscheiding. Verbinden is veel effectiever. En leuker voor iedereen. Zo bouwen we aan een samenleving waarin iedereen een waardevolle rol krijgt.

Mensen horen er allemaal bij

Ieder mens is waardevol. Getalenteerd. En verdient het om zijn wortels in de werkende wereld te laten groeien. Ook zij die voor uitdagingen hebben gestaan. Voor deze mensen klopt ons groene hart. Zij verdienen net als ieder ander die verbinding met de samenleving te voelen. Ze horen erbij – en eigenlijk zou deze opmerking overbodig moeten zijn. Dat snijdt hout, toch?

Dit is ons team