Onze Wortels

 

Samen maken, samen werken en samen leven

 

Gemaakt met een hoop fun

Alles wat we doen, doen we samen. Dat geldt eigenlijk voor de hele wereld. Zonder elkaar kunnen we niet overleven. Met elkaar is juist leuk.

Inclusief betekent voor ons dat iedereen meedoet. Ook de mensen met een uitdaging. Mensen die het even moeilijk hebben gehad. Door met natuurproducten te werken, kunnen ze letterlijk weer even ‘aarden’. Hun bijdrage is van waarde voor iedereen. Voor de planten én onze klanten. Alles wat we maken, is dus gemaakt door deze mensen. De bakken, de tafels, maar ook het onderhoud.

Producten ontstaan uit samenwerking

Goed voor het milieu

We werken met natuurproducten. Verantwoord hout met een robuuste uitstraling. Hier maken we te gekke producten van om iedere ruimte op te leuken. In de houten bakken, planten we groen. Eetbaar groen, lekker ruikend groen of gewoon mooi groen. Natuur maakt alles immers mooi.

Goed voor mensen

Onze mensen hebben voor flink wat hete vuren gestaan. Bij ons vinden ze een plek om weer op te bloeien. Ze wroeten met hun vingers in de aarde of bouwen houten producten met de hand. Zo zijn ze puur aan het creëren. Hun werkende wortels groeien steeds dieper.

Goed voor klanten

Bewuste ondernemers dragen graag een steentje bij. Niet alleen met hun bedrijf, maar in iedere keuze die ze maken. Ze weten dat ze impact kunnen maken, bijvoorbeeld door duurzaam in te kopen. Daar horen onze producten bij. We zijn dankbaar dat we bij zoveel organisaties voor de deur mogen staan.