Weidevenner heeft een mooi artikel gepubliceerd over Bram’s Schooltuinen van Wortels en co. ambassadeur Bram Engberts. Alle 29 basisscholen in de Gemeente Purmerend krijgen komend jaar een mobiele schooltuin in het klaslokaal. Zo maken schoolkinderen spelenderwijs kennis met de natuur!

Quote Bram: “De mobiele schooltuinen worden bij Wortels en Co. gemaakt van gerecycled hout en aangeleverd door ondernemers uit de regio. De productie is onderdeel van een leerwerktraject waarbij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een mooi vak leren in een sector waar veel kansen liggen. Ook in de toekomst kunnen kandidaten worden ingezet bij het onderhoud en/of ondersteuning van het educatieprogramma op scholen”.

Lees het volledige artikel op de website van Weidevenner via https://www.weidevenner.nl/schooltuinen-volgend-voorjaar-op-wieltjes/